Een MDF plafond van HWD bestaat uit panelen van geperst hout, deze panelen zijn in vele kleuren en maten te verkrijgbaar. Zo is er de mogelijk dat er voegen tussen de panelen zitten, deze kunnen verschillen van grote zichtbare voegen tot een kleine mini voeg die bijna niet te zien is.  Ook kunnen wij er led strips tussen monteren om zo nog meer sfeer te krijgen in uw wand of plafond. Het mdf is een glad en krasvrij oppervlak, wat goed schoon te houden is. Het MDF plafond is daarin tegen ook vochtbestendig door de alkorcelfolie wat op de panelen zit , MDF plafond is daarom ook geschikt voor in badkamers of andere vochtige ruimtes met een goede ventilatie.

In onze showroom zult u ook onze luxury wall tegenkomen deze wand kunnen wij voor u monteren met vele mogelijkheden zoals: verschil in de voegen, leds en vele verschillende kleuren om uit te kiezen. Dit paneel van 50x50cm is geschikt voor in de slaapkamer maar ook zeer sfeervol voor in uw woonkamer of keuken.

Voor meer informatie en sfeerimpressie bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom aan de Utrechtseweg 2a.